Renovera – Kontor, Villa, Radhus, Lägenhet

Kontorsrenovering i Stockholm

Vi renoverar kontorsmiljöer

Vår erfarenhet av att jobba med renovering och inredning av kontor sträcker sig många år tillbaka. Vi hjälper er med både enklare uppgradering av ert kontor eller om det är dags för en totalrenovering av kontoret i Stockholm. Vi har koll. Vårt byggföretag har funnits sedan 1991.

Dags att renovera kontoret Stockholm?

Renovera kontor i Stockholm och skapa en trivsam arbetsplats för kreativitet och produktivitet. Vi har täta samarbeten med fastighetsförvaltare för långsiktiga uppdrag.

Attefallstillägg för hemmakontor

Kanske går du i tankarna att renovera hemmakontoret. Kanske finns det möjlighet till en utbyggnad samtidigt, för att hitta några kvadratmeter till. Ett attefallstillägg på villan kanske kan ge det där extra utrymmet du behöver för att ta emot kunder, leverantörer eller patienter. Vi hjälper dig och vårt fokus på miljö, ergonomi, inredning och lokaler som inspirerar finns alltid med.

Renovera kontor – från Ax till Limpa

Kontakta NNBygg för en komplett renovering av ert kontor i Stockholm – med totalentreprenad.

Renovera Villa i Stockholm

Våra uppdragsgivare finns både bland privatpersoner och hos företag. Tveka inte att höra av dig till NNBygg för att få hjälp med renovering av villa i Stockholm. Vi har många projekt bakom oss med nöjda kunder. Här är några exempel:

Renovera lägenhet eller radhus i Stockholm

Renovera en lägenhet i Stockholm höjer värdet och historiskt har det så gott som alltid varit lönsamt att göra en renovering. Men det är inte bara ur ett ekonomiskt perspektiv förstås. När du har renoverat din lägenhet eller ditt radhus kommer du att trivas betydligt bättre i ditt hem. Kanske har du en lägenhet där planlösningen känns föråldrad och trång. Öppna ytor skapar en mer social tillvaro och en härligare rymdkänsla.

Hör av dig till NNBygg så hjälper vid dig med att renovera din lägenhet i Stockholm.

Totalrenovera – Villa, Lägenhet, Radhus

Totalrenovering kan innebära olika saker beroende på i vilket skick huset eller lägenheten är i och vilken ekonomisk budget du har. Ett exempel på totalrenovering av en villa skulle kunna omfatta:

  • Slipa och lacka golv
  • Nytt tätskikt och ny inredning i badrummet
  • Byta köksinredning och vitvaror
  • Riva en vägg för ökad rymd och bättre planlösning
  • Lägga in golvvärme i badrum, kök, hall
  • Måla eller tapetsera väggar och tak
  • Byta ut äldre fönster mot nya för bättre isolering
  • Byta entrédörr för bättre isolering mot ljud och kyla
  • Nytt yttertak för att säkerställa tätheten
  • Måla/putsa fasaden
Montera kök Sollentuna